
 

 

TOWING & IMPOUND LOT SERVICES 
REQUEST FOR BIDS – ADDENDUM #4 

FEBRUARY 19, 2014 
 
Addendum #4 is issued in response to questions from prospective bidders.   
 
Question   It appears that unless the service is paid for on the spot, the vendor may charge 
anything he/she likes and the city is placing no limit on this amount. Is this correct? 
 
Response:  No.  The term and depiction utilized in your question “on-the-spot” is not a contract 
term or provision in the contract.  Refer to Addendum #3, Section 2.11 “Adequate Assurance of 
Payment.” 
 
 
 
Question  Are you able to provide an approximate percentage of the estimated 900 annual calls 
for service where the call was paid for on the spot as opposed to billed to a third party at a non-
contract amount? 
 
Response:  No.  The contract does not control third party billing.  Refer to Addendum #3, Item 
2.12, “Estimated Yearly Quantity.” 
 
 
 
Bids are due by 3:00 p.m., Tuesday, March 4, 2014.  Questions regarding the request for bid and 
specifications must be received by 5:00 p.m., Tuesday, February 25, 2014 by the Purchasing 
Manager.  Purchasing Manager Judy Johnson may be contacted at (269) 324-9284, e-mail 
johnsonj@portagemi.gov.   
 



 

 

 


