
 

 

TOWING & IMPOUND LOT SERVICES 
REQUEST FOR BIDS – ADDENDUM #5 

FEBRUARY 20, 2014 
 
Addendum #5 is issued in response to a question from prospective bidders.   
 
Question   If there is not “adequate assurance of payment”, is there a limit on what the contractor 
can charge? 
 
Response:  Yes.  If the contractor determines that there is not “adequate assurance of payment”, 
the vehicle is to be towed to the contractor’s impound lot at the contract rate (see Section 2.11, 
Section 3.1.11 and Section 3.1.12).  
 
 
 
Bids are due by 3:00 p.m., Tuesday, March 4, 2014.  Questions regarding the request for bid and 
specifications must be received by 5:00 p.m., Tuesday, February 25, 2014 by the Purchasing 
Manager.  Purchasing Manager Judy Johnson may be contacted at (269) 324-9284, e-mail 
johnsonj@portagemi.gov.   
 



 

 

 


